Stara vila u centru grada

Konoba & Wine Bar Tata Mata

“Tata mata“ na srpskom jeziku poznata je izreka kojom opisujemo izvanrednost. Imajući ovu činjenicu na umu ime smo smisleno nadenuli 2015. godine kada smo otvorili svoj prvi restoran. Klasika dalmatinske i morske kuhinje je temelj našeg stvaranja, dok nam moderne tehnike kuvanja iznalaze put da budemo lideri u bogatoj beogradskoj restoranskoj sceni. Prvenac koji se nalazi na adresi Dalmatinska 98, u jednoj od retkih preostalih predratnih kuća sa baštom kojoj smo kompletnim renoviranjem povratili sjaj i dostojanstvo. Kuća je pripadala poznatom srpskom i jugoslovenskom reditelju, glumcu, profesoru Akademije dramskih umetnosti čija scena danas nosi njegovo ime, Mati Miloševiću. Upravo je Matino ime i bila početna zvezda vodilja. želeći da sačuvamo njegovu uspomenu, a ne povredimo ugled ipak smo se odlučili za izvrsnost koju smo kroz vreme uspeli i da dostignemo. Kuća je smerno zadržala eleganciju i toplinu, uvek spremna da vas ušuška u kutak u kome ćete se osećati prijatno i dobrodošlo.

Konoba & Vine Bar

Menu

Jela autorske kuhinje bazirane na tradicionalnoj dalmatinskoj i morskoj kuhinji, pripremljena na moderan način pružiće nezaboravno iskustvo.

Konoba & Wine Bar

Wine Card

Naša vinska karta je segment kojim se kontinuirano bavimo trudeći se da pružmo smisleno objedinjenu ponudu. Upoznajte se sa preko 350 etiketa vina iz celog sveta.

Individualno iskustvo

Privatna soba

Izolovana u posebnom delu kuće, iznajmljivanje privatne sobe pruža mogućnost u kome dobijate idividualnu uslugu, zaseban ventilacioni sistem, sopstveni ulaz, toalet kao i potpunu privatnost u prostoru od 30 m2. Pogodno je za romantične večere, poslovne sastanke i intimne mini proslave. Kapacitet sobe je maksimalno 10 ljudi.

*Poželjna je rezervacija unapred.
Cena zakupa: 24.000 dinara.

Premium Vinska Uparivanja

Vinski podrum

Najveća vinska vitrina grada i “community” sto smešteni u vinski podrum kuće su mesto na kome se izvode premium vinske degustacije uparene uz specijalno kreiran meni.
U ponudi su tri degustacije gde svaka pojedinačno sadrži 3 do 6 etiketa vina u zavisnosti od broja ljudi. Program se izvodi za 2 do 8 ljudi, dok u ponudi imamo tri vinske autorske degustacije:

 

  • Premium Srpskih vina
  • Premium vina regiona
  • Premium Francuskih vina

*Rezervacija je potrebna minimum 7 dana unapred.
Cena po osobi: od 12.000 dinara.
Vreme trajanja: 3 sata.

Konoba & Wine Bar

Galerija