Splav na reci

Tata Mata Novi Beograd Konoba & Wine Bar

Tata Mata na srpskom jeziku poznata je izreka kojom opisujemo izvanrednost. Imajući ovu činjenicu na umu ime smo smisleno nadenuli 2015. godine kada smo otvorili svoj prvi restoran.
Klasika dalmatinske i morske kuhinje je temelj našeg stvaranja, dok nam moderne tehnike kuvanja iznalaze put da budemo lideri u bogatoj beogradskoj restoranskoj sceni.
Godine 2022. otvaramo još jedan restoran na drugoj lokaciji, Novom Beogradu, sa adresom Savski Nasip. Kako i ime samo kaže Tata Mata Novi Beograd Konoba&Wine Bar.
Restoran koncipiran na velelepnom splavu koji se nalazi na samoj reci Savi, ostvario je i jednu od naših većih želja. Doveli smo “more” u Beograd i dobili mogućnost da svoj program upotpunimo umetničko-muzičkim sadržajem.

Konoba & Wine Bar

Menu

Jela autorske kuhjinje bazirane na tradicionalnoj dalmatinskoj i morskoj kuhinji, pripremljena na moderan način pružiće nezaboravno iskustvo.

Konoba & Wine Bar

Vinska karta

Naša vinska karta je segment kojim se kontinuirano bavimo trudeći se da pružmo smisleno objedinjenu ponudu. Upoznajte se sa preko 350 etiketa vina iz celog sveta.

Individualno iskustvo

Tura brodom

Mesto polaska:
Splav Restoran Tata Mata Novi Beograd ili Marina Ada Ciganlija

Program:
Tokom plovidbe brodom rekom Savom kreće se uzvodno do pocetka Ade Medjice, pored splavova, zatim nizvodno ispod mosta na Adi, pored Beograda na vodi, Beton Hale, Kalemegdana, Usca do Silosa, i nazad.

Vreme trajanja plovidbe: 2h
Cena: 46.000 rsd

Uključeno u cenu:

  • Plovidba luksuznim brodom sa skiperom
  • Flaša Veuve Clicquot šampanjca (dovoljna za 6 osoba) uz posluženje šampanjca

Napomena: Maksimalan broj osoba na brodu jeste 9 i cena je ukupna bez obzira na broj ljudi.

Gastronomski predlog – korpica friganih lignji Seafood Bucket.

Korpica sadrzi: 300g friganih lignji, 5 friganih gambora i krompiriće nalik čipsu (300g fried squids 5 fried shrimps and Crunchy petals).

Dodatne mogućnosti:

  • Dogovor u vezi sa hranom i pićem iz našeg restorana uz posluženje tokom plovidbe
  • Duža plovidba
  • Dekoracija
  • Kombinacija plovidbe i obroka u restoranu

Za sva dodatna pitanja obratiti se menadžmentu restorana.

Bubble days and nights

Champagne Station

Velika ljubav prema šampanjcu dovela je do ekskluzivne saradnje Tata Mata restorana na Novom Beogradu i Veuve Clicquot brenda.

Bubbles Days and Nights označava penušavi projekta, u okviru koga će naši dragi gosti biti u mogućnosti da tokom čitave godine piju šampanjac na čašu po promotivnoj ceni uz povremeni muzički program.

Tata Mata je kroz vreme postavio standard u vezi sa radom svežim i ekskluzivnim namirnicama kroz jela iz naše kuhinje. Svojom pozicijom na reci napravili smo mogucnost da klijentima otvorimo stanicu na kojoj se mogu snabdeti rashladjenim vinom, šampanjcem, vodom, ledom kao i specijalno kreiranim „take away“ menijem dok uživaju na svom plovilu.

Take away meni:
Korpica friganih lignji ( Seafood Bucket).

Korpica sadrzi: 300g friganih lignji, 5 friganih gambora i krompiriće nalik čipsu

(300g fried squids 5 fried shrimps and Crunchy petals).

Cena korpice: 4200 rsd

Šampanjac Veuve Clicquot (rashladjen) iznosi 11 000 rsd.

“More” u Beogradu

Muzičke večeri

Posebnu pažnju smo posvetili izvodjačima kako bismo svojim gostima pružili večeri uz kvalitetnu muziku koja će upotpuniti doživljaj dolaska u naš restoran iz koga ćete poneti najlepše uspomene, baš kao i one sa mora…

Program

Vino i Tata Mata

Tematska uparivanja hrane i vina

Nastojimo da barem jednom tokom meseca uparimo našu hranu sa vinom i organizujemo veče u kome naši gosti mogu uživati u posebnom meniju našeg šefa kuhinje uparenim sa pažljivo odabranim vinima od strane našeg somalijera.

Sledeće veče:

Datum:

Cena po osobi:

Konoba & Wine Bar

Galerija