loader image

Splav na reci

Tata Mata Novi Beograd Konoba & Wine Bar

Tata Mata na srpskom jeziku poznata je izreka kojom opisujemo izvanrednost. Imajući ovu činjenicu na umu ime smo smisleno nadenuli 2015. godine kada smo otvorili svoj prvi restoran.
Klasika dalmatinske i morske kuhinje je temelj našeg stvaranja, dok nam moderne tehnike kuvanja iznalaze put da budemo lideri u bogatoj beogradskoj restoranskoj sceni.
Godine 2022. otvaramo još jedan restoran na drugoj lokaciji, Novom Beogradu, sa adresom Savski Nasip. Kako i ime samo kaže Tata Mata Novi Beograd Konoba&Wine Bar.
Restoran koncipiran na velelepnom splavu koji se nalazi na samoj reci Savi, ostvario je i jednu od naših većih želja. Doveli smo “more” u Beograd i dobili mogućnost da svoj program upotpunimo umetničko-muzičkim sadržajem.

Konoba & Wine Bar

Menu

Jela autorske kuhjinje bazirane na tradicionalnoj dalmatinskoj i morskoj kuhinji, pripremljena na moderan način pružiće nezaboravno iskustvo.

Konoba & Wine Bar

Vinska karta

Naša vinska karta je segment kojim se kontinuirano bavimo trudeći se da pružmo smisleno objedinjenu ponudu. Upoznajte se sa preko 350 etiketa vina iz celog sveta.

“More” u Beogradu

Muzičke večeri

Posebnu pažnju smo posvetili izvodjačima kako bismo svojim gostima pružili večeri uz kvalitetnu muziku koja će upotpuniti doživljaj dolaska u naš restoran iz koga ćete poneti najlepše uspomene, baš kao i one sa mora…

Program

Vino i Tata Mata

Tematska uparivanja hrane i vina

Nastojimo da barem jednom tokom meseca uparimo našu hranu sa vinom i organizujemo veče u kome naši gosti mogu uživati u posebnom meniju našeg šefa kuhinje uparenim sa pažljivo odabranim vinima od strane našeg somalijera.

Sledeće veče: 15.6.2023

Datum:121221212

Cena po osobi:1222rsd

Konoba & Wine Bar

Galerija